top of page

Soluții versatile pentru modele unice: panoul AGT este indispensabil pentru ușa mobilierului și spătarul, pentru partea superioară și pentru bibliotecă ... materiale prețioase și culori moderne și originale. Dimensiuni și finisaje foarte personalizabile, disponibile în patru tipuri de panouri cu caracteristici excepționale.

agt logo_edited.jpg

PANOURI MDF

AGT-Head quarter_edited.jpg

ACRILIC ANTI-SCRATCH

Unele frumuseți sunt permanente.
Mobilierul realizat cu panou AGT ACRYLIC are caracteristici excepționale și rezistență la zgârieturi ... Cu suprafața sa impresionantă și netedă, panoul acrilic AGT adaugă eleganță locurilor de locuit, sfidând efectele timpului.

COLOR CHART

cucinabiancorossa.png
cucina%20marrone_edited.jpg

HIGH GLOSS

Producția de lumină a panourilor AGT atinge stadiul tehnicii cu modelele HIGH GLOSS, unde lumina este reflectată armonios în întregul mediu cu o adâncime atât de mare încât să dea un efect aproape tridimensional observatorului.
Varietatea infinită de nuanțe disponibile și posibilitatea de a personaliza în continuare colecțiile fac din acest panou emblema producției AGT.

COLOR CHART

SOFT TOUCH

În această lume care ne conduce și ne fură timpul, ce ar putea fi mai relaxant decât să ne bucurăm de intimitatea casei într-un mediu care oferă pace și armonie. Colecția SOFT TOUCH a fost creată pentru a satisface această nevoie și o face prin utilizarea de materiale și nuanțe de înaltă calitate concepute pentru a promova confortul și relaxarea.

COLOR CHART

cucina azzurra.jpg
cucina blu.jpg

SUPRAMAT

Imaginați-vă așezând mâna pe piesa de mobilier și simțind aceeași senzație de atingere a unei țesături catifelate, a unei rochii haute couture cu țesături prețioase, lucru la care nu v-ați aștepta niciodată să puteți încerca cu un artefact din lemn. Experimentează apoi noile obiective impuse creativității de SUPRAMAT.

 

De astăzi, frontiera designului interior este cu un pas mai departe!

COLOR CHART

Toate colecțiile sunt disponibile în următoarele formate:

08 x 2100 x 2800 mm

08 x 1830 x 3660 mm

 18 x 2100 x 2800 mm

 18 x 1830 x 3660 mm

Sunați-ne pentru mai multe detalii!

pannelli 3.jpg
bottom of page